© 2016 by TabsInc

Podcast de Oversteek, The Crossing, (in Dutch)

Please find below the Google and Apple Podcast link from de Oversteek  

Screen Shot 2019-06-12 at 4.14.00 PM.png
Screen Shot 2019-06-12 at 4.14.37 PM.png

March 21, 2019

Nederlanders en Amerikanen lijken minder op elkaar dan je soms denkt. Dat hoor je in de nieuwste aflevering van de podcast De Oversteek, waarin ondernemers en experts hun belangrijkste lessen delen over ondernemen in de VS.

March 21, 2019

Als je in Amerika iets wilt verkopen kun je beter niet over politiek praten. Je kunt beter de nagels lakken en een flitsende powerpoint in elkaar zetten. Show, don't tell! Ook kun je een Amerikaanse salesman inschakelen. Kijk uit, alle Amerikanen kunnen goed presenteren, maar dat wil nog niet zeggen dat ze goed kunnen verkopen. Luister hieronder naar de podcast: 

March 21, 2019

Death and taxes, twee dingen in het leven waar je zeker van kan zijn. Maar vergeet ook niet verzekeringen, daar ontkom je door de Amerikaanse claimcultuur niet aan. In deze aflevering van de podcastserie De Oversteek hoor je alles over belastingen voor ondernemers en hoeveel je moet betalen aan zorgverzekering voor werknemers.

Podcast De Oversteek: creditcards en cheques; zo doe je zaken in de VS

March 14, 2019

Hoe zorg je ervoor dat je in de VS je product aan de man brengt, dat klanten geld overmaken en dat je een lening krijgt? Oftewel, hoe doe je er zaken? Dat hoor je in de vierde aflevering van De Oversteek.'

Podcast De Oversteek: zo is het om als ondernemer in de VS te leven

February 28, 2019

In de derde aflevering van de podcast De Oversteek onderzoekt Koos Tervooren hoe het is om als expat in de Verenigde Staten te leven. Waarom is het zo moeilijk om een bankrekening te openen? En wat regel je als werkgever voor expats?

Podcast De Oversteek: zo speel je de baas in de VS

February 21, 2019

Is je bedrijf eenmaal geland in de VS, hoe speel je dan ‘de baas’? En waarom zouden Amerikanen voor jouw bedrijf willen werken? Je hoort het in de nieuwste aflevering van De Oversteek, de podcast over ondernemen in de VS. 

Podcast De Oversteek: 5 experts vertellen hoe je de beste start maakt op de Amerikaanse markt

February 13, 2019

In de eerste aflevering van de podcast De Oversteek onderzoekt Koos Tervooren vanuit New York waarom je als Nederlandse ondernemer überhaupt naar Amerika zou moeten gaan. En wat komt daar vervolgens bij kijken? 'Veel Nederlandse ondernemers onderschatten de stap naar de Amerikaanse markt.'

Please reload