NEWS

Op de vooravond van het belangrijkste economische congres in de Verenigde Staten en kort na het uitermate succesvolle bezoek van het Koninklijk paar aan de VS, presenteren wij met trots “De Zakengids voor de VS”.

Deze uitgebreide gids, ontwikkeld door een consortium van 15 Nederlandse adviseurs en dienstverleners, waaronder TABS Inc., samen met RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en de Nederlandse en Amerikaanse ambassades, biedt cruciale informatie en advies voor Nederlandse bedrijven die naar de VS willen uitbreiden. We zijn verheugd om met onze kennis en ervaring over expansie naar de Amerikaanse markt Nederlandse bedrijven te ondersteunen.

De Zakengids voor de VS, die geheel in het Nederlands is, biedt essentiële informatie en advies voor bedrijven die succesvol willen zijn in de grootste economie ter wereld. De ervaring leert dat het goed is om daar professioneel advies bij in te schakelen. De gids is boordevol waardevolle data, praktijkvoorbeelden en tips van experts op diverse gebieden zoals economie, handel, wet- en regelgeving, verzekeringen, belastingen, werkgeverschap, cultuur, en meer. Deze informatie helpt bedrijven om goed voorbereid te zijn en effectief te opereren binnen de complexe en competitieve Amerikaanse markt. De gids zal door de partners actueel worden gehouden.

“We zijn enorm verheugd dat we met deze unieke samenwerking meer invulling kunnen geven aan het ondersteunen van Nederlandse ondernemers in/naar de Verenigde Staten. Door zo naar voren te treden in een samenwerking van publieke en private partijen onderstrepen we nog eens onze gezamenlijke commitment” aldus Jacob Willemsen, Founder & President van TABS Inc.

We zijn ervan overtuigd dat deze gids een onmisbare bron zal zijn voor ondernemers die hun kansen in de Verenigde Staten willen vergroten. De gids behandelt onder andere:

  • Culturele Inzichten: Begrijp de nuances van de Amerikaanse zakelijke cultuur om effectiever te communiceren en relaties op te bouwen.
  • Wettelijke en Regulerende Kaders: Krijg inzicht in de belangrijkste juridische en regelgevende aspecten die van invloed zijn op zakelijke operaties in de VS.
  • Belastingadvies: Leer meer over de belastingstructuren en verplichtingen om fiscale efficiëntie te maximaliseren.
  • Logistieke Strategieën: Ontdek de beste logistieke praktijken om uw supplychain te optimaliseren en kosten te verlagen.

Onze gezamenlijke inspanningen hebben geresulteerd in een gids die niet alleen informatief is, maar ook praktisch en direct toepasbaar voor bedrijven van elke grootte en in elke sector.

De gids is nu beschikbaar en kan gedownload worden via www.zakengids.us. We nodigen alle Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in expansie naar de Verenigde Staten uit om gebruik te maken van deze waardevolle bron.

TABS Inc. is trots om deel uit te maken van dit initiatief en we kijken uit naar de positieve impact die deze gids zal hebben op de Nederlandse zakelijke gemeenschap.

Bereid je voor op succes in de Verenigde Staten met “De Zakengids voor de VS”!

Begin typing your search above and press return to search.
Select your currency
EUREuro