EVENTS

When: Wednesday, May 10th at 3-5 pm CET (5-6 pm network drinks)
Where: Rabobank Utrecht, the Netherlands (Dutch spoken)

Since this 9th edition of the USA Update will be entirely Dutch spoken, the invitation text is in Dutch.

Beste relatie,

Op woensdag 10 mei aanstaande organiseren Rabobank, TABS Inc. en Wuersch & Gering LLP voor de negende keer de USA Update. Dit event zal in persoon plaatsvinden bij Rabobank Nederland te Utrecht.

Outlook 2023 en “How to build and expand a team in the US”
Er zijn diverse ontwikkelingen gaande in de VS. Wat betekent dit voor de verwachtingen ten behoeve van de arbeidsmarkt? Wat is belangrijk op het gebied van zakelijke cultuur en diversiteit? En wat zijn hieromtrent momenteel de kansen en uitdagingen ten aanzien van het zakendoen in de VS voor Nederlandse ondernemers?

Dit keer staat de USA update onder andere in het teken van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en ontvangt u als ondernemer informatie over de manieren waarop u het beste een team kunt opbouwen en uitbreiden in de VS.

Diverse relevante sprekers delen wederom hun visie en ervaringen:

  • Mirelle Pennings: Head of Rabobank Commercial Banking opent het programma en geeft haar visie op de huidige ontwikkelingen in de VS.
  • Philip Marey: Senior US strategist bij Rabobank en specialist op het gebied van de Amerikaanse economie en financiële markten. Philip gaat nader in op hoe de Amerikaanse economie ervoor staat en hij geeft zijn visie op de huidige arbeidsmarkt en de rente- en valutaontwikkelingen.
  • Annette van der Feltz: Eigenaar van Dutch American Connection, adviseert ondernemers binnen de thema’s cultuur en diversiteit over de Amerikaanse manier van communicatie, besluitvorming en zakendoen voor een succesvolle start en/of uitbreiding van uw bedrijf in de VS.
  • Florence van den Bergh: Founder van VDB Executive Search, een boutique recruitment bedrijf in de VS, assisteert Nederlandse bedrijven die naar de VS komen met het vinden van Executive personeel. Samen met Annette, bespreekt Florence hoe Nederlandse ondernemers een succesvol team in de VS kunnen bouwen.
  • Carl van der Zandt: Partner bij Wuersch & Gering LLP, is in zijn rol als advocaat in New York vaste sparringpartner voor een grote groep bedrijven. Hij praat u bij over recente ontwikkelingen en verwachtingen ten aanzien van Amerikaanse regelgeving gericht op de arbeidsmarkt.
  • Floor Bergshoeff: Relatiemanager bij het bedrijf TABS Inc. TABSbegeleidt meer dan 300 bedrijven bij hun eerste stappen en groei in de VS. Floor zal deelnemen als panellid in de paneldiscussie en een aantal opvallende uitkomsten bespreken van het onderzoek ‘Dutch Ventures in the US’ dat TABS sinds 2013 consequent doet.
  • Philip Hammerstein: Commercial Specialist bij de Amerikaanse Ambassade in Den Haag en o.a. verantwoordelijk voor Nederlandse bedrijven die investeren in de VS en de SelectUSA Summit welke jaarlijks plaatsvindt. Philip zal een update geven vanuit de US Ambassade en de paneldiscussie begeleiden.

Registreren
Als u geïnteresseerd bent om aan de USA Update deel te nemen, kunt u contact opnemen met het Business Development team van TABS. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Begin typing your search above and press return to search.
Select your currency
EUREuro