Bringing Creativity & Ideas to Life

Latest News

Wilt u zakendoen in of met de Verenigde Staten, Canada en/of Mexico en heeft u nog informatie nodig om de juiste stappen te zetten of bent u op zoek naar de laatste ontwikkelingen, trends en kansen? Kom dan van 9 tot en met 12 december a.s. naar een of meerder dagen op de Business Week Noord-Amerika en krijg antwoord op al uw vragen.

Dit is het internationaliserings- en netwerkevent van het jaar voor deze regio, dus mis het niet.

De aftrap van de Business Week Noord-Amerika op maandag 9 december is in Nieuwegein met o.a. een paneldiscussie waaraan de 3 ambassadeurs uit resp. de VS, Mexico en Canada samen met vertegenwoordigers uit het Nederlandse bedrijfsleven praten over Noord-Amerika en de ontwikkelingen in het economische krachtenveld in de 21ste eeuw, en waar u uw vragen kunt stellen. De overige dagen zijn achtereenvolgens in Nijmegen, Den Bosch en Rotterdam. Op alle dagen wordt algemene informatie aangeboden over kansen, markbewerking, trends en ontwikkelingen in de resp. landen en zijn er meerdere netwerkmomenten. Tijdens break-out sessies op 10, 11 en 12 december staan specifieke thema’s op het programma, o.a. over life science & health, agritech, foodtech en tuinbouw, smart & green mobility, cybertechnologie, duurzame en energiezuinige bebouwing, port logistics, etc.

Naast bedrijven die hun ervaring op de Noord-Amerikaanse markt met u delen zijn iedere dag 14 economische medewerkers van ambassades, consulaten en/of Netherlands Business Support Offices uit deze landen en diverse specialisten op o.a. visa, juridische en vestiging aspecten aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Het volledige programma vindt u hier.

Aanmelden kan via deze link.

Begin typing your search above and press return to search.
Select your currency
EUREuro